Mennyit kell hirdetésre költenem?

 In

Ez teljesen rád van bízva, hogy egy adott hónapban mennyit költesz hirdetésekre. Mi azt javasoljuk Neked, hogy mindig annyit költs rá, amennyit csak meg tudsz engedni magadnak, mert előbb-utóbb úgyis el kell költened azt a marketing költséget, amiből lesz 4-5 közvetlen üzleti partnered, és akkor miért ne költsd el gyorsan, miért ne legyen meg gyorsan az a 4-5 partner. Ha már van 4-5 partnered, onnantól akár nem is kell többet hirdetned, mert enélkül is épülni fog a csapatod és elkezdi az üzlet visszahozni a hirdetésekbe befektetett összeget. Ami biztos, hogy ne tízezres tételben gondolkodj, hanem inkább százezres nagyságrendben (persze nem havonta, hanem összesen).

Amit meg kell értened az az, hogy az MLM hatástöbbszöröző ereje miatt nem igazán számít, hogy mennyi befektetésből sikerül 4-5 üzleti partnert összehoznod (100-200-300ezer Ft?), mert ha később ezzel elérsz egy HAVI 4-500ezer Ft-os jövedelmet, akkor már annak az 1 hónapnak a bevétele visszahozza a befektetésedet.

Ez egy komoly, kiszámítható üzlet, ami a jelenlegi állapotában komoly befektetést igényel, hiszen ez az ára annak, hogy nem kell az ismerőseidet zaklatnod, és alig kell vele időt töltened, mert mindent leautomatizáltunk. Olyan üzletet nem fogsz találni, ahol se pénzt, se időt, se energiát nem kell befektetni, hogy jól keress vele. Ez maximum a lottózással lehetséges, de ugye ott nem sok eséllyel indulsz…

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.