Újdonságok
Hirdesse saját ajánlatait, akcióit, új kollekcióját és hasonló dolgait a ProfitApp újdonságoknál, applikációiban. ProfitApp újdonságait kizárólag azok követik, akik szeretnének vásárolni és....
Info board
A „Partnerek” táblázatban a mi infó bordunkban megtalálható minden információ a vállalatokról, amelyek árut kínálnak vagy szolgáltatásokat a ProfitAppon keresztül. Az információk csoportosítva vannak városok és feladatkörük szerint....
Új kifizetési módszer
Ha Ön vállalat tulajdonos kapcsolódjon be az új fizetési módszerbe Magyarországon is. Engedélyezze vásárlóinak, hogy csak telefonon fizessenek. ProfitApp már digitális pénztárcaként működik és...
ShopApp (ingyenes internet bolt)
Legyen Ön is tagja ShoppApp hálózatunknak, amely lehetővé teszi saját ügyfeleinek, hogy telefonon keresztül (online) eladja és kínálja termékeit és szolgáltatásait. Profit App felhasználói és tulajdonosai kiválasztják a termékeket...
Új marketing módszer és biztos bevétel a vállalatoknak
Applikáció úgy van megalkotva, hogy mindenki nyerjen vásárlás által. A vállalatok, amelyek közreműködnek a profitapp-al ingyenesen bekapcsolódnak az új marketing módszerbe, új vásárlókat szereznek, és nagyobb jövedelemhez jutnak.

Ismerd meg az applikációnkat

line_2-profitapp

ProfitApp marketing platform

Ingyenes Loyalty program

Szuper hatékony és ingyenes loyalty program vállalatoknak. Szeretnének bekapcsolódni az új fizetési lehetőségekbe és létrehozni erős loyalty programot, amely bevonzza és megtartja a vevőket? Szüksége van kiváló marketing szektorra, amely kitalálja és teljesen rászánja magát az ötlet kifejlesztésére? Igen szüksége lesz szoftverre, amely ezt elindítja, IT szektorra, az implementációra, hardverre, amely leolvassa a kártyát, kinyomtassa stb… Hátha van sokkal jobb megoldás erre és sokkal modernebb. Önnek csak az a feladata, hogy igent mondjon a ProfitApp rendszerre és ezt mind megkapja, sőt még többet is.

marketing-program-profitapp
profitapp-photo-2

ProfitApp marketing platform

Új kifizetési módszer

Ha Ön vállalat tulajdonos kapcsolódjon be az új fizetési módszerbe Magyarországon is. Engedélyezze vásárlóinak, hogy csak telefonon fizessenek. ProfitApp már digitális pénztárcaként működik és hamarosan lehetősége lesz összekapcsolódni a vásárló bankszámlájával. ProfitApp Önnek lehetőséget nyújt, hogy információt kapjon az ügyfélről, nyereségről és a helyszínről.

ProfitApp marketing platform

Info board

A „Partnerek” táblázatban a mi infó bordunkban megtalálható minden információ a vállalatokról, amelyek árut kínálnak vagy szolgáltatásokat a ProfitAppon keresztül. Az információk csoportosítva vannak városok és feladatkörük szerint. Azon kívül, hogy meg találják az Ön helyszínét a felhasználóknak lehetőségük van vásárolni az Ön termékeit is a ShopAppon keresztül.

Ez az új marketing módszer ezért jött létre, hogy a vállalatoknak marketing megoldást nyújtson és így még sikeresebb eredményeket érhetnek el a befektetett eszközökkel. A vállalat először nyereséget kap ProfitApp marketinggel és csak utána fizeti be a megbeszélt százalékot ebből az extra nyereségből. ProfitApp lehetőséget nyújt Önnek a teljes nyereség felügyeletére. Az adatok azonnal nyilvántartásba kerülnek (hely, időpont, összeg), elérhetőek bármikor es rendeződhetnek az Ön igényei szerint. ProfitApp egyedüli platform, amely garantálja önnek a nyereséget.

profitapp-photo2-1
profitapp-photo3

ProfitApp marketing platform

Újdonságok

Hirdesse saját ajánlatait, akcióit, új kollekcióját és hasonló dolgait a ProfitApp újdonságoknál, applikációiban. ProfitApp újdonságait kizárólag azok követik, akik szeretnének vásárolni és így az Ön ajánlatai kizárólagos közönséget éri el!

ProfitApp marketing platform

ShopApp (ingyenes internet bolt csak Önnek az applikációban)

Legyen Ön is tagja ShoppApp hálózatunknak, amely lehetővé teszi saját ügyfeleinek, hogy telefonon keresztül (online) eladja és kínálja termékeit és szolgáltatásait. Profit App felhasználói és tulajdonosai kiválasztják a termékeket és kifizetik a számlájukról. ShopApp pillanatnyilag teszt alatt van.

profitapp-photo4
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.